Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa 33 двоини карбуратои

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa 33 двоини карбуратои

имам алфа33 1.5 84 година с два карбуратора вебер.молиа ниакои да ми покаже снимков или видео материал относно процедурата за регулирането им.уреда го имам.благодариа предварително

Re: alfa 33 двоини карбуратои

гласят се по отделно парво едната двоика после дръгата като се има предвит че тая двоика която не бута6 се откачат свештите има две винчета те са на 2,5 оборота развити нивото 11мм височина на поплавака като нагласиш всичко двигатела може да се клати от тая страна от която се клати ште намалиш от лостовата система накрая ще обере6 лувта на лостовата система така че и двата карборатора да трагват едновременно да подават гас и е готово но запомни никога нямада са еднакви бавни обороти важно е като наема или като подаржа6 на далго да не предрапва и редовно проверяваи да не се разминават карбораторите
    Alfa Romeo 33 1.3

Comment

alfa 33

благодариа.поръчах си компект прозрачни свещи така става наи точно понеже наблудаваш и пламъка които се образува в цилиндъра

Comment

Re: alfa 33

аз имам но неможах да ги докарам с тях
        Alfa Romeo 33 1.3

Comment

alfa 33

първо честита коледа на всички от форума.та значи от ниаколко дни съм в молдова и си купих една книга за алфа 33 от ниакакво руско издателство.книжката е предимно за първа сериа на 33 вклучително и 4x4.та за карбураторите е описано подробно как се регулират.а наи точно става с ниакакъв уред на а.р които се монтира между главите и изпускателниа колектор......

Comment

Working...
          X